Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 11. krog 22/23 (veterani)

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 11. krog, 29. 10. 2022

 

  Krajna : Krog 97 5 : 7  ( 4 : 5 )
  Tropovci-Tišina : Večeslavci 2 : 4  ( 0 : 4 )
  Lunos Kupšinci : Černelavci 2 : 2  ( 2 : 1 )
  Mister Baby : Bulls 3 : 5  ( 2 : 2 )
  Gradišče : Petanjci 5 : 0  ( b. b. )

 

Vse tekme 11. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati, razen tekme KMN GRADIŠČE : ŠD PETANJCI, ki se registrira z rezultatom 5 – 0 v korist ekipe KMN GRADIŠČE.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi ŠD KUPŠINCI – ŠD ČERNELAVCI je bil zaradi nešportnega obnašanja razžalitve sodnika izključen gostujoči igralec Ladislav KOVAČ. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec ŠD ČERNELAVCI – Ladislav KOVAČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Tekma KMN GRADIŠČE : ŠD PETANJCI ni bila odigrana zaradi neprihoda gostujoče ekipe na tekmo. Gostujoča ekipa je domačine nekaj minut pred pričetkom tekme obvestila, da zaradi premajhnega števila razpoložljivih igralcev ne bo mogla odigrati tekme.

ŠD PETANJCI se zaradi prekrška po 23. čl. DP na podlagi 8./c čl. DP kaznuje z: DENARNA KAZEN 120 (stodvajset) EUR – PONOVLJEN PREKRŠEK.

 

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA - 9. KROG - ZAOSTALI PRIMER:

 

Pritožba igralca ŠD KMN BULLS Roberta PETROVIČA za zmanjšanje kazni se v skladu s petim odstavkom 40. čl. DP zavrže, ker niso bili izpolnjeni formalni pogoji za obravnavo.

Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 10. krog 22/23 (veterani)

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 10. krog, 22. 10. 2022

 

  Krog 97 : Gradišče 1 : 8  ( 1 : 3 )
  Polana : Mister Baby 2 : 5  ( 0 : 3 )
  Bulls : Tropovci-Tišina 5 : 0  ( b. b. )
  Večeslavci : Kupšinci 2 : 8  ( 0 : 4 )
  Černelavci : Krajna 5 : 1  ( 3 : 0 )

 

Vse tekme 10. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati, razen tekme ŠD KMN BULLS : ŠD TROPOVCI-TIŠINA, ki se registrira z rezultatom 5 – 0 v korist ekipe ŠD KMN BULLS.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Tekma ŠD KMN BULLS ŠD : TROPOVCI-TIŠINA ni bila odigrana zaradi neprihoda gostujoče ekipe na tekmo. Navedena ekipa je vodstvo tekmovanja dan pred tekmo obvestila, da zaradi premajhnega števila razpoložljivih igralcev ne bo mogla odigrati tekme z ekipo ŠD KMN BULLS.

ŠD TROPOVCI-TIŠINA se zaradi prekrška po 23. čl. DP na podlagi 8./c čl. DP kaznuje z: IZKLJUČITEV IZ TEKMOVANJA – POGOJNO – V KOLIKOR EKIPA, NA ENI OD NASLEDNJIH TEKEM TEKMOVALNE SEZONE 2022/2023, NE BO NASTOPILA IZ NEOPRAVIČENIH RAZLOGOV.

Prav tako se ekipa ŠD TROPOVCI – TIŠINA zaradi prekrška po 23. čl. DP na podlagi 8./c čl. DP kaznuje z: DENARNA KAZEN 120 (stodvajset) EUR.

 

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA - 9. KROG - ZAOSTALA TEKMA:

 

Zaostala tekma 9. kroga med ekipama ŠD ČERNELAVCI : KMN KROG 97 se registrira z doseženim rezultatom.