Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 15. krog 22/23 (veterani)

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 15. krog, 22. 4. 2023

 

  Tropovci-Tišina : Krog 97 Odpovedano
  Kupšinci : Mister Baby 4 : 4  ( 1 : 2 )
  Černelavci : Gradišče 3 : 1  ( 3 : 1 )
  Petanjci : Večeslavci 5 : 4  ( 4 : 1 )
  Bulls : Polana 11 : 0  ( 7 : 0 )

 

Vse tekme 15. kroga se registrirajo z doseženim rezultatom, razen tekme ŠD TROPOVCI-TIŠINA : KMN KROG 97, ki ni bila odigrana.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi ŠD LUNOS KUPŠINCI : KMN MISTER BABY je bil zaradi prekrška v čisti situaciji za doseganje zadetka izključen igralec ŠD LUNOS KUPŠINCI – Tadej ŠKRILEC. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec ŠD LUNOS KUPŠINCI – Tadej ŠKRILEC se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI!

 

Tekma ŠD TROPOVCI-TIŠINA: KMN KROG 97 ni bila odigrana, ker se domača ekipa ni zbrala v zadostnem številu. Iz poročila sodnika izhaja, da je na tekmo prišlo pet (5) domačih igralcev. V skladu z drugim odstavkom 31. člena tekmovalnega pravilnika se tekma lahko začne, ko ima ekipa najmanj 5 igralcev, ki imajo pravico nastopa, vendar pa so se igralci domače ekipe odločili, da tekme ne bodo začeli.

ŠD TROPOVCI-TIŠINA se zaradi prekrška po 23. čl. DP na podlagi 8./c čl. DP kaznuje z: DENARNA KAZEN 180 (stoosemdeset) EUR.

V skladu z izrečenim disciplinskim ukrepom iz 10. kroga tekmovanja (izključitev iz tekmovanja – pogojno) in drugim odstavkom 55. člena Tekmovalnega pravilnika ZKRL se šteje, da je ekipa ŠD TROPOVCI-TIŠINA  prenehala tekmovati!

Tekmovalni pravilnik ZKMN RL v tretjem odstavku 53. člena določa, da v kolikor ekipa preneha tekmovati, preden odigra polovico tekem v pomladanski sezoni, se rezultati jesenske sezone priznajo, za odigrane tekme v pomladanski sezoni pa se šteje‚ da niso bile odigrane in se preostale tekme ne delegirajo!