Izbor Naj ekipe Ravenske lige 2023/24

Ob koncu štirinajste (v celoti odigrane) tekmovalne sezone Ravenske lige malega nogometa bomo tako kot vsako leto, ko je bila sezona odigrana v celoti, izbrali Naj ekipo. Vsi klubi (na čelu s trenerji ekip), ste dolžni izpolniti obrazec in ga do vključno četrtka, 13. junija izpolnjenega vrniti vodstvu Ravenske lige. Vljudno vas prosimo, da obrazec vrnete v digitalni obliki po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.), saj bo tako lažje za vas in za nas. Navodila za izpolnjevanje so na samem obrazcu. Na podlagi prispelih glasov (uvrstitev v postavo Naj ekipe) bosta podeljeni tudi nagradi za Naj igralca in Naj vratarja tekmovalne sezone 2023/24.

Če imata dva igralca enako število glasov, ima prednost pri uvstitvi v Naj ekipo tisti igralec, ki je bil večkrat izbran za kapetana, nadalje pa tisti igralec, katerega klub je bil na prvenstveni lestvici uvrščen višje.

 

Prosimo, da si navodila pozorno preberete.

Na list lahko napišete največ SEDEM igralcev, ti pa NE SMEJO biti igralci vaše ekipe. Tako kot že sedemkrat v preteklosti, tudi letos vpišete kapetana ekipe (tistega nogometaša, za katerega menite, da si zasluži priznanje Naj igralec), ki prejme DVOJNE TOČKE.

 

Lani se je uvedla sprememba pri izboru naj vratarja. Na glasovanje so tako poleg tistih, ki so bili največkrat uvrščeni med tri najboljše igralce svojih klubov, dodatno uvrščeni tudi vsi prvi vratarji klubov, ki so na končni lestvici uvrščeni od prvega do petega mesta. Ker so posledično pri nekaterih ekipah nominirani štirje igralci, samo še opomnik, da lahko glasujete za NAJVEČ TRI IGRALCE IZ ISTEGA KLUBA!

 

Priporočljivo je, da obrazec izpolnjujejo TRENERJI in da ga pošljete po elektronski pošti, saj je tako najhitreje in najlažje - obrazec preprosto odprete v Wordu, vpišete zahtevane podatke, ga shranite ter pošljete.

 

ODDAJA OBRAZCA JE OBVEZNA ZA VSE KLUBE!

 

TUDI LETOS BOMO GLASOVANJA VSEH KLUBOV OBJAVILI NA SPLETNI STRANI.

 

Izbirate lahko samo med igralci, ki so našteti spodaj. Pri vsaki ekipi so navedeni trije igralci, ki so bili največkrat izbrani med tri najboljše na tekmah skozi sezono in dodatno vratarji pri prvih petih klubih na končni lestvici. Če sta dva igralca bila med tri najboljše izbrana na enakem številu tekem, ima prednost tisti, ki je bil prisoten na večih tekmah ali pa ga določi trener njegove ekipe.

Prosimo, da se pri glasovanju res potrudite. Vzemite si čas, dobro razmislite, ter se pri tem osredotočite samo na letošnjo sezono.

 

Nominirani so:

 

KMN GRADIŠČE

BERDEN Žiga

KOS Rok

LUKAČ Luka

RECEK Filip Sven (G)

ŠD BOREJCI

CELEC Tine

FLISAR Mitja

GJERGJEK Damjan

PAVEL Tomaž (G)

ŠD POLANA

BARBARIČ Niko

KRANJEC Gorazd

KUHAR Patrik (G)

SEREC David

KMN SATAHOVCI

JABLANOVEC Matej

JANČAR Alen

TITAN Jan

VURCER Mitja (G)

ŠD ČERNELAVCI

BOTJAK Mitja

GOLI Elvir

HORVAT Štefan

ZADRAVEC Tine (G)

ŠD TROPOVCI-TIŠINA

BERTALANIČ Urban

ŠKALIČ Luka

ŠOŠTAREC Jan

 

ŠD i-VENT KUPŠINCI

BENCIK Rok

FUJS Uroš

LEBAR Nik

 

KMN KROG 97

LUKAČ Luka

MARIČ Rok

ŠERUGA Leon

 

KMN SKAKOVCI

FAŠALEK Peter

HAJDIČ Jan

MADJAR Nejc

KMN KUČNICA

BAGOLA Aljaž

HAJDINJAK Davor

MARTINEC Daniel

KMN KRAJNA

CELEC Nejc

KOS Aleš

KUHAR Tjaž (G)

KMN MISTER BABY

BRATKOVIČ Denis

PEJNOVIČ Luka

ŠERUGA Damjan

ŠD PETANJCI

HORVAT Mitja

RIBAŠ Miha

TITAN Alex

ŠD DOBEL

GOMBOC Mirjan

JURKOVIČ Tomi (G)

SINIC Blaž

   

 

Obrazec za Naj ekipo 2023/24