Poročilo registracijskega sodnika za poletni prestopni rok 2023

Registracijski sodnik je potrdil prestope v poletnem prestopnem roku 2023 ZKMN Ravenske lige, ki si jih lahko pogledate na tej povezavi.

Vse nove registracije oziroma prestopi so že nekaj časa vidni na spletni strani.

Apeliramo na vse klube, da pregledajo spisek prestopov, ter morebitne napake čim prej javijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.!

 

Skoraj vsi prestopni obrazci v minulem prestopnem roku so brez pečata bivšega kluba, t.j. kluba, iz katerega je nogometaš prestopil. Ker prestopni rok traja en mesec, je dovolj časa, da vsi klubi uredite prestopne obrazce tako, da bodo popolni. Klub, ki ga igralec zapušča, je dolžan dati pečat. V kolikor pečata noče dati, se klubi lahko obrnete na ZKMN Ravenska liga in bo ta pri tem pomagala.

 

Klubi morajo tako dopolniti naslednjo registracijsko dokumentacijo:

 

ŠD DOBEL:

- Timotej Ferencek: manjkata izpisnica in izbris iz OZKMN Puconci;

 

ŠD TROPOVCI-TIŠINA:

- Jernej Baranja: manjka pečat bivšega kluba;

 

Dokler registracijska dokumentacija ne bo popolna, omenjeni igralci ne bodo imeli pravice nastopa.

 

Preverili bomo tudi morebitne dvojne registracije, tako da si vsi igralci naj čim prej uredijo, da jih v prejšnjih zvezah KMN brišejo iz spletnih strani.

 

Sklep o prepovedi igranja igralcev z dvojnimi registracijami je bil sprejet na eni izmed preteklih skupščin.

Igralci si morajo urediti potrdilo, da so jih v navedenih Zvezah izbrisali iz evidence registriranih igralcev, igrati pa ne bodo smeli, dokler dejansko ne bodo umaknjeni iz spletnih strani.