Izbor Naj ekipe Ravenske lige 2021/22

Ob koncu dvanajste (v celoti odigrane) tekmovalne sezone Ravenske lige malega nogometa bomo tako kot vsako leto, ko je bila sezona odigrana v celoti, izbrali Naj ekipo. Vsi klubi (na čelu s trenerji ekip), ki ste odigrali celotno sezono, ste dolžni izpolniti obrazec in ga do vključno četrtka, 23. junija izpolnjenega vrniti vodstvu Ravenske lige. Vljudno vas prosimo, da obrazec vrnete v digitalni obliki po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.), saj bo tako lažje za vas in za nas. Navodila za izpolnjevanje so na samem obrazcu. Na podlagi prispelih glasov (uvrstitev v postavo Naj ekipe) bosta podeljeni tudi nagradi za Naj igralca in Naj vratarja tekmovalne sezone 2021/22.

Če imata dva igralca enako število glasov, ima prednost pri uvstitvi v Naj ekipo tisti igralec, ki je bil večkrat izbran za kapetana, nadalje pa tisti igralec, katerega klub je bil na prvenstveni lestvici uvrščen višje.

 

Prosimo, da si navodila pozorno preberete. Na list lahko napišete največ SEDEM igralcev, ti pa NE SMEJO biti igralci vaše ekipe. Tako kot že petkrat v preteklosti, tudi letos vpišete kapetana ekipe (tistega nogometaša, za katerega menite, da si zasluži priznanje Naj igralec), ki prejme DVOJNE TOČKE.

 

Priporočljivo je, da obrazec izpolnjujejo TRENERJI in da ga pošljete po elektronski pošti, saj je tako najhitreje in najlažje - obrazec preprosto odprete v Wordu, vpišete zahtevane podatke, ga shranite ter pošljete.

 

ODDAJA OBRAZCA JE OBVEZNA ZA VSE KLUBE!

 

TUDI LETOS BOMO GLASOVANJA VSEH KLUBOV OBJAVILI NA SPLETNI STRANI.

 

Izbirate lahko samo med igralci, ki so našteti spodaj. Pri vsaki ekipi so navedeni trije igralci, ki so bili največkrat izbrani med tri najboljše na tekmah skozi sezono. Če sta dva igralca bila med tri najboljše izbrana na enakem številu tekem, ima prednost tisti, ki je bil prisoten na večih tekmah. Če sta tudi po tem kriteriju izenačena, igralca, ki je nominiran, določi trener njegove ekipe.

Prosimo, da se pri glasovanju res potrudite. Vzemite si čas, dobro razmislite, ter se pri tem osredotočite samo na letošnjo sezono.

 

Nominirani so:

 

ŠD TROPOVCI-TIŠINA

FLEGAR Nejc (G)

KOLAR Nik

ŠOŠTAREC Jan

KMN GRADIŠČE

HORVAT Vojko

KOS Rok

OREŠNIK Matic

ŠD POLANA

BARBARIČ Niko

CENER Jožek

ZAVEC Stanko

ŠD BOREJCI

CELEC Tine

GREBENAR Daniel

PAVEL Darko

ŠD ČERNELAVCI

BOTJAK Mitja

HORVAT Anell

NEMEC Matej

KMN MISTER BABY

BERTALANIČ Nino

BRATKOVIČ Denis

PAVLINJEK Filip

KMN KROG 97

BOHAR Damjan (G)

SABO Damjan

ŠERUGA Leon

ŠD KUPŠINCI

BENCIK Rok

FUJS Uroš

KOS Uroš

KMN KRAJNA

BODANEC Uroš

FAŠALEK Peter

FICKO GYÖREK Miha

ŠD PETANJCI

HORVAT Mitja

KEGLEVIČ Ivan

PAJŽLAR Alen

ŠD DOBEL

DŠUBAN Domen

GALOF Val

PERTOCI Žan (G)

 

 

Obrazec za Naj ekipo 2021/22