Navodila za tekme 5. in 7. kroga - člani in veterani!

Vse klube domačine v 7. krogu Ravenske lige, tako članske, kot veteranske selekcije prosimo, da zaradi obilnih padavin in razmočenih igrišč sporočijo, če so njihova igrišča primerna za igranje današnjih in nedeljskih tekem.

Klubi veteranske lige morajo svojo odločitev sporočiti danes do 12.00, klubi članske lige pa do 15.00. Če svoje odločitve ne boste sporočili, se bo smatralo, da tekmo želite igrati.

 

Za preložene tekme 5. kroga, ki še niso bile odigrane, se lahko klubi dogovorite za nov termin igranja tekme. Če oba kluba dogovora do vključno ponedeljka, 3. oktobra na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ne bosta sporočila, bo tekma odigrana v četrtek, 6. oktobra.

Za morebitne preložene tekme 7. kroga pa imate klubi čas, da sporočite nov termin igranja do ponedeljka, 10. oktobra. Če dogovora med klubi ne bo, bodo preložene tekme 7. kroga odigrane v četrtek, 13. oktobra. Izjema so Večeslavci, ki bodo svojo tekmo 7. kroga (če bo preložena) odigrali v sredo, 14. oktobra, saj imajo v petek že tekmo 9. kroga s Krajno.