Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 3. krog 23/24

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

Uradni rezultati tekem, 3. krog: 1. - 3. 9. 2023

 

  Černelavci : Polana 2 : 5  ( 2 : 0 )
  Mister Baby : Krog 97 2 : 4  ( 0 : 1 )
  Krajna : Satahovci 1 : 2  ( 0 : 2 )
  Skakovci : Dobel 7 : 1  ( 4 : 0 )
  Kučnica : Petanjci 5 : 3  ( 4 : 2 )
  Gradišče : Kupšinci 4 : 3  ( 2 : 2 )
  Tropovci-Tišina : Borejci 1 : 6  ( 1 : 0 )

 

Vse tekme 3. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

Na tekmi KMN KRAJNA : KMN SATAHOVCI je bil zaradi nasilne grobe igre izključen igralec KMN SATAHOVCI Nejc DŽAFIĆ. Pred tem je imenovani že prejel zeleni in rumeni karton zaradi brezobzirne igre. Igrišče je zapustil športno in se po tekmi opravičil za svoj način igre.

Igralec KMN SATAHOVCI – Nejc DŽAFIĆ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

 

Na tekmi KMN KRAJNA : KMN SATAHOVCI je bil izključen gostujoči trener in obenem igralec Tilen GUJTMAN. Imenovani je po storjenem prekršku gostujočega igralca nad nasprotnim igralcem zapustil svoj prostor na klopi in prišel preko pol igrišča do mesta prekrška, kjer je začel žaliti sodnika in se do njega izredno nasilno vedel. Skozi celo tekmo je že vršil pritisk na sodniške odločitve za kar je pred izključitvijo bil že tudi opozorjen. Po izključitvi je nadaljeval z žaljenjem sodnika in po tekmi želel z njim tudi fizično obračunati.

Tilen GUJTMAN, ki je trener in obenem tudi registriran igralec ekipe KMN SATAHOVCI, se zaradi prekrška po 18. čl. in 22. čl. na podlagi 8./a in b čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA TER VODENJA EKIPE NA PETIH (5) TEKMAH!