Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - zaključni turnir 2022

Na tekmi KMN KROG 97 : KMN MISTER BABY sta bila zaradi fizičnega obračunavanja z igralci nasprotne ekipe izključena igralca KMN KROG Jan MARIČ in Žiga MEOLIC.

Igralec KMN KROG 97 – Jan MARIČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

Igralec KMN KROG 97 – Žiga MEOLIC se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Na tekmi KMN GRADIŠČE : ŠD POLANA je bil zaradi nešportnega obnašanja, žaljenja in groženj sodniku izključen igralec ŠD POLANA Nejc DŽAFIĆ. Z žalitvami in grožnjami je nadaljeval tudi po izključitvi ob zapuščanju igrišča.

Igralec ŠD POLANA – Nejc DŽAFIĆ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

 

Na tekmi KMN MISTER BABY – KMN KUČNICA je bil s klopi za rezervne igralce odstranjen Aleš LEBAR, ki je opravljal funkcijo trenerja, čeprav imenovani pri ZKMN RL ni uradno prijavljen kot trener ali uradna oseba KMN MISTER BABY, zaradi ponavljajočega nešportnega protestiranja na sodniške odločitve. Po izključitvi je klop zapustil športno.

Alešu LEBARJU se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8/a člena DP ZKMN RL izreka: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI!