https://diabetesfrees.com/capoten-an-effective-medicine-for-the-treatment-of-diabetic-nephropathy/

Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 15. krog 21/22

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 26. in 27. 3. 2022

 

  Petanjci : Krajna 1 : 1  ( 0 : 0 )
  Černelavci : Mladinec 5 : 0  ( b. b. )
  Dobel : Tropovci-Tišina 0 : 9  ( 0 : 3 )
  Polana : Kupšinci 5 : 2  ( 1 : 1 )
  Krog 97 : Gradišče 4 : 3  ( 2 : 1 )
  Borejci : Kučnica 7 : 2  ( 3 : 0 )
  Mister Baby : Vivat 4 : 2  ( 1 : 2 )

 

Vse tekme 15. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati, razen tekme ŠD ČERNELAVCI : KMN MLADINEC, ki se registrira po uradni dolžnosti z rezultatom 5:0 v korist ekipe ŠD ČERNELAVCI.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Tekma ŠD ČERNELAVCI : KMN MLADINEC ni bila odigrana, ker ekipa KMN MLADINEC ni prišla na tekmo. Ekipa KMN MLADINEC je vodstvo tekmovanja na dan tekme (nekaj ur pred tekmo) obvestila, da ne bo mogla odigrati tekme, ker ima v ekipi dva (2) igralca, ki sta okužena z virusom COVID in posredovala dokazilo o okužbi. Obenem je vodstvo tekmovanja pozvala, da tekmo zaradi navedenega preloži.

Kdaj lahko organizator tekmovanja spremeni termin tekme jasno določa Tekmovalni pravilnik v 12. členu, opravičljivih razlogov pa ekipa KMN MLADINEC ni izkazala. Prav tako odsotnost dveh igralcev od vseh registriranih igralcev (30) ne more biti upravičljivi razlog za preložitev tekme.

V sklepu disciplinskega sodnika iz 11. kroga tekmovanja (zaostali primer) je bilo ekipi KMN MLADINEC izrečeno tudi OPOZORILO izključitev iz tekmovanja – v kolikor ekipa na eni od naslednjih tekem tekmovalnega leta 2021/2022, ne bo nastopila iz neopravičljivih razlogov, se šteje, da je ekipa prenehala tekmovati.

V skladu z določbo drugega odstavka 55. člena Tekmovalnega pravilnika ZKRL se šteje, da je ekipa prenehala tekmovati, če v istem tekmovalnem letu dvakrat zaporedoma ali trikrat v celotni sezoni neupravičeno ni nastopila na uradni tekmi.

 

KMN MLADINEC se zaradi prekrška po 23. čl. DP na podlagi 8./c čl. DP kaznuje še z: DENARNA KAZEN 90 (devetdeset) EUR.

 

V skladu z izrečenim disciplinskim ukrepom iz 11. kroga tekmovanja in drugim odstavkom 55. člena Tekmovalnega pravilnika ZKRL se šteje, da je ekipa KMN MLADINEC prenehala tekmovati!

 

V skladu s 54. členom Tekmovalnega pravilnika ZKRL se rezultati jesenskega dela ekipe KMN MLADINEC priznajo, za odigrane tekme v pomladanskem delu sezone pa se šteje, da niso bile odigrane in se preostale tekme ne delegirajo.

 

V izogib nejasnostim in težavam pri samem tekmovanju, prosimo vse ekipe, sodnike in igralce, da se seznanijo z akti zveze!