četrtek, 28. marec 2024

Veliko praznovanje 50. obletnice delovanja našega društva !

Vabljeni na veliko praznovanje 50. obletnice našega športnega društva ! 

Dragi člani, podporniki in ljubitelji nogometa !

Ob zgodovinski 50. obletnici našega športnega društva vas toplo vabimo, da se nam pridružite v soboto 25. maja 2024, pri našem posebnem dogodku ! Pripravili smo nepozabno praznovanje, polno veselja, glasbe in nogometnega navdušenja.

Za vašo zabavo bosta poskrbeli skupina Prestiž in Grupa Ljubavnici, ki vam bosta pričarali fantastično vzdušje z vrhunskimi nastopi.

Poleg tega pa vas čez dan čakajo zanimive revialne tekme. kje se bodo naši igralci pomerili z zanimivimi gosti - seveda v prijateljskem duhu.

Prisrčno vabljeni, da se pridružite našemu jubilejnemu dogodku, kjer se bomo skupaj spominjali preteklosti, praznovali sedanjost in sanjali o prihodnosti našega športnega društva. Prepričani smo, da bo to nepozaben dan, poln smeha, dobre volje, navdušenja in nepozabnih trenutkov.

Ne zamudite te priložnosti, da se pridružite naši nogometni družini in proslavite ta pomemben mejnik z nami !

Vidimo se 25. maja 2024 !

Ob 50 letnici delovanja društva članska ekipa z novo športno opremo

Naše društvo v letošnjem letu praznuje 50. letnico obstoja in v počastitev tega jubileja je naša članska ekipa dobila novo športno opremo. Zahvaljujemo se vsem sponzorjem in donatorjem, ki so omogočili nakup nove opreme. Skupaj smo močnejši !





sreda, 2. november 2022

Lunos d.o.o. generalni sponzor !

V petek 28. 10. 2022 smo podpisali pogodbo za generalno sponzorstvo z enim najuspešnjejših srednje velikih podjetij v Sloveniji, to je podjetje Lunos d.o.o., prezračevalni sistemi. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili direktorju podjetja Lunos d.o.o. g. Milanu Kusterju, ki je dokazal da podpira tudi manjše uspešne športne kolektive. Od zdaj naprej se kot prvi klub v Ravenski ligi imenujemo po generalnem sponzorju, ŠD Lunos Kupšinci !






 

ponedeljek, 18. julij 2022

Člani osvojili zaključni turnir Ravenske lige

V Korovcih je v soboto 25. 6. 2022 in v nedeljo 26. 6. 2022 potekal zaključni turnir Ravenske lige. S tem dejanjem se je tudi zaključila tekmovalna sezona 2021/2022. Po ligaškem in pokalnem uspehu veteranske ekipe, je svoje dodala še članska ekipa in suvereno dobila zaključni turnir. V finalni tekmi smo bili boljši od domačinov ekipe KMN Kučnica z rezultatom 5:0.  Naš igralec Nik Lebar je bil z osmimi goli najboljši strelec turnirja. Za najboljšega igralca turnirja pa je bil proglašen naš igralec Uroš Kos. 

Sezono smo tako zaključili na najboljši možen način. Za nami je ena najboljših sezon v zgodovini kluba. Za izjemno uspešno sezono čestitke vsem zaslužnim za ta uspeh !



ponedeljek, 20. junij 2022

Veterani prvaki Ravenske lige

Veteranska ekipa ŠD Kupšinci je v sezoni 2021/2022 osvojila vnovič naslov prvaka Ravenske lige ter na zaključnem turniju, ki je potekal v Tropovcih osvojila 3. mesto. V minuli sezoni je bil naš igralec Boštjan Merica najuspešnejši strelec lige z 31 doseženimi zadetki. Na zaključnem turniju pa sta največ golov dosegla naš igralec Boštjan Granfol in Tomaž Čarni iz zmagovalne ekipe na turnirju KMN Gradišče. 

Za nami je tako še ena izjemno uspešna sezona. Sledi zasluženi odmor, potem pa spet novim zmagam naproti !