Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 1. krog 18/19 (veterani)

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 1. krog, 31. 10. 2018

 

  Boračeva : Mister Baby 1 : 4  ( ? : ? )
  Večeslavci : Petanjci 4 : 3  ( 0 : 1 )
  Černelavci : Tropovci-Tišina 2 : 2  ( 2 : 0 )
  Krog 97 : Gradišče 17 : 3  ( 9 : 1 )
  Krajna : Kupšinci 1 : 1  ( 1 : 4 )

 

Vse tekme naknadno odigranega 1. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi ŠD ČERNELAVCI : ŠD TROPOVCI-TIŠINA je bil zaradi prekrška v čisti situaciji za doseganje zadetka izkljčen igralec ŠD TROPOVCI-TIŠINA - Saško KUHAR. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec ŠD TROPOVCI-TIŠINA - Saško KUHAR se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI!

 

Na tekmi ŠD ČERNELAVCI : ŠD TROPOVCI-TIŠINA je bil izključen igralec ŠD ČERNELAVCI - Denis POREDOŠ. Imenovani je po storjenem prekršku nad nasprotnim igralcem zaradi nestrinjanja s sodniško odločitvijo najprej iz protesta nabil žogo z igrišča, za kar je prejel zeleni karton. Ker pa je med odhajanjem z igrišča prostestiral in pri rezervni klopi nabil še eno žogo, je prejel še rumeni karton. Tudi s tem se ni strinjal in dvakrat udaril po rezervni klopi, ob tem pa vpil in žalil sodnika ter brcnil še tretjo žogo. Zaradi navedenega je prejel še rdeči karton. Igrišče je zapuščal nešportno in prostestiral naprej. Po končani tekmi se je sodniku opravičil za dvoje dejanje.

Denis POREDOŠ, ki je tudi registriran igralec in trener članske ekipe ŠD ČERNELAVCI, se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a in b čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA TER VODENJA EKIPE NA PETIH (5) TEKMAH - upoštevana tudi dosedanja predkaznovanost igralca!

 

KMN BORAČEVA po tekmi ni poslal SMS-a z oceno sodnika (ponovljen prekršek), zato se mu izreka DENARNA KAZEN DESET (10) EUR!

KMN GRADIŠČE po tekmi ni poslal SMS-a z oceno sodnika, zato se mu izreka OPOMIN!

KMN KRAJNA po tekmi ni poslal SMS-a z oceno sodnika, zato se mu izreka OPOMIN!

ŠD KUPŠINCI po tekmi ni poslalo SMS-a z oceno sodnika, zato se mu izreka OPOMIN!

Vse ekipe naprošamo, da SMS-e pošljejo čim prej.