Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 19. krog 17/18 (veterani)

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 19. krog, 21. 4. 2018

 

  Bulls : Krajna 13 : 2  ( 4 : 0 )
  Polana : Černelavci 6 : 2  ( 2 : 0 )
  Kupšinci : Krog 97 7 : 2  ( 4 : 0 )
  Vanča vas : Mister Baby 3 : 11  ( 0 : 3 )
  Vietnam 19 : Boračeva 3 : 6  ( 2 : 2 )
  Večeslavci : Tropovci-Tišina 8 : 4  ( 2 : 2 )
  Petanjci : Gradišče Neodigrano

 

Zaostali tekmi, 16. krog:

  Vanča vas : Večeslavci 5 : 22  ( 1 : 12 )
  Mister Baby : Gradišče 7 : 1  ( 2 : 0 )

 

Vse tekme 19. kroga, razen tekme ŠD PETANJCI : KMN GRADIŠČE in ŠD VANČA VAS : KMN MISTER BABY, se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi ŠD KUPŠINCI : KMN KROG 97 je bil v 41. minuti izključen igralec KMN KROG 97 Borut SMEJ. Navedeni igralec je v 38. minuti srečanja prejel rumeni karton zaradi nevarne igre s podplatom v predel gležnja nasprotnega igralca. V 41. minuti je žoga šla proti gostujoči klopi, da bi zapustila igrišče in takrat je Borut SMEJ vstal iz klopi za rezervne igralce, pritekel na igrišče in brcnil žogo na drugo stran igrišča. Po izključitvi je športno zapustil igrišče in se po koncu tekme za dejanje opravičil sodniku.

Igralec KMN Krog 97 – Borut SMEJ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

Na tekmi ŠD KUPŠINCI : KMN KROG 97 je bil v 41. minuti izključen igralec KMN KROG 97 Štefan KLEMENČIČ. Navedeni igralec se ni strinjal s sodnikovo odločitvijo glede izključitve soigralca Boruta SMEJA in pri tem žalil sodnika. Po izključitvi je športno zapustil igrišče in se po koncu tekme za dejanje opravičil sodniku.

Igralec KMN Krog 97 – Štefan KLEMENČIČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Ekipi KMN GRADIŠČE in ŠD VANČA VAS sta vodstvu tekmovanja posredovali pisni izjavi, da ne moreta več zagotoviti zadostnega števila igralcev za normalno tekmovanje in zaradi tega izstopata iz tekmovanja v Ravenski ligi malega nogometa.

Navedeni ekipi sta dolžni poravnati zaostale denarne obveznosti do ZKMN RL in sicer KMN GRADIŠČE v znesku 150,00 EUR in ŠD VANČA VAS v znesku 10,00 EUR.

V skladu s tretjim odstavkom 12. člena Disciplinskega pravilnika ZKMN RL je denarno kazen treba plačati v roku 15 dni po pravnomočnosti odločbe disciplinskega organa. V kolikor se denarna kazen ne plača v zakonsko določenem roku (15 dni) se ekipo dodatno denarno kaznuje z zneskom, ki je enak znesku izrečene denarne kazni zaradi neupoštevanja sklepov organa odločanja.

Tekmovalni pravilnik ZKMN RL v tretjem odstavku 53. člena določa, da v kolikor ekipa preneha tekmovati, preden odigra polovico tekem v pomladanski sezoni, se rezultati jesenske sezone priznajo, za odigrane tekme v pomladanski sezoni pa se šteje‚ da niso bile odigrane in se preostale tekme ne delegirajo.

 

KMN KRAJNA po tekmi ni poslal SMS-a z oceno sodnika, zato se mu izreka OPOMIN! Prosimo, da oceno čimprej pošljejo.