Obvestilo glede rokov in ostalih obveznostih za klube Ravenske lige

Vodstvo Ravenske lige malega nogometa obvešča sodelujoče klube Ravenske lige glede sklepov, ki so bili dogovorjeni na sestanku 25.8.2008. Sprejete so bile predvsem naslednje odločitve:


-    prestopni rok
-    datum začetka tekmovanja
-    datum žrebanja
-    višina tekmovalne takse
-    oblika registracijskega obrazca in registracija igralcev
-    uradni podatki kluba
-    določitev komisije in razporeda ogleda igrišč in slačilnic
-    nekatera ostala obvestila

 

PRESTOPNI ROK

Prestopni rok se konča v torek 5.8.2008 ob 12:00. Do takrat mora vsak klub izpolniti registracijski obrazec in ga skupaj z digitalnim medijem – CD/DVD (na njem morajo biti potrebne slike) oddati v za to postavljen nov nabiralnik Ravenske lige na občinski stavbi na Tišini.

 

DATUM ZAČETKA TEKMOVANJA

Za začetek tekmovanja je določen 17.8.2008 oziroma 16.8.2008 za klube, ki bodo igrali kot domačin v soboto zvečer.

 

DATUM ŽREBANJA

Žrebanje tekmovalnih parov in določitev razporeda za sezono bo opravljen v petek 8.8.2008 ob 20:00 v sejni sobi Društva upokojencev na Tišini (tam, kjer je bila večina sestankov).

 

VIŠINA TEKMOVALNE TAKSE

Višina takse za jesenski del tekmovanja v Ravenski ligi malega nogometa znaša 100€ in jo je treba poravnati osebno pri Francu Kousu v Gradišču 40b, najkasneje do 8.8.2008 (do žrebanja parov).

 

OBLIKA REGISTRACIJSKEGA OBRAZCA IN REGISTRACIJA IGRALCEV

V prilogi ste dobili registracijski obrazec, ki ga morate izpolnjenega do 5.8.2008 oddati v nabiralnik na Tišini, kot je opisano zgoraj.

V prvem stolpcu vpišete dvomestno kodo vašega kluba (poglejte šifrant malo nižje) in trimestno zaporedno številko igralca (to ni številka dresa), v drugem stolpcu vpišete ime in priimek igralca (pazite na vrstni red), v tretji stolpec vpišite EMŠO (enotno matično številko občana – igralca), v četrti stolpec pa vpišite klub v katerem je igral prejšnjo tekmovalno sezono (če ni igral še za noben klub malega nogometa pustite prazno in priložite njegovo izjavo, kjer potrjuje, da še nikoli ni igral za noben klub).

Vsa polja izpolnite z velikimi tiskanimi črkami! Navedeni podatki morajo biti točni (Primer: Kristijan – Kristjan, Kos – Kous,...)!


Primer:
Za igralca Janeza Novaka, rojenega 23.7.1980, ki je bil prejšnjo sezono registriran pri KMN Apače in bi se zdaj želel registrirati za KMN Radenci (RA).

RA001    Janez Novak    2307980500566    KMN Apače

Enako velja za trenerja in uradnega zapisnikarja kluba, le da namesto zaporedne številke napišete šifro TRE ali ZAP (primer trenerja ekipe Radenec – RATRE).

Za vsakega igralca in uradno osebo priložite na digitalnem mediju (CD/DVD/USB ključ – dobite ga vrnjenega) tudi barvno digitalno sliko enega izmed standarnih formatov (jpg, jpeg, bmp, tif, png,...), ki mora biti velikosti 300 x 400 pik (širina x višina).
Zaželjeno je, da so vsi igralci slikani v dresih!

Za igralce, ki so bili kadarkoli registrirani pri katerem od klubov, je potrebno priložiti tudi zadnjo aktivno registracijo!


Šifrant klubov:

BO    BOREJCI
CE    ČERNELAVCI
DO    DOBEL
GR    GRADIŠČE
KA    KRAJNA
KB    KRAJNA B
KG    KROG
KU    KUČNICA
MB    MISTER BABY
ML    MLADINEC
PE    PETANJCI
SA    SATAHOVCI
TT    TIŠINA - TROPOVCI
VI    VIVAT


 
URADNI PODATKI KLUBA

V prilogi številka 2 je priložen obrazec za uradne podatke klubov, ki bodo sodelovali v letošnji prvi izvedbi Ravenske lige. Izpolnite vsa obvezna polja, ki so označena z *. Zaželjeno je pa, da izpolnite vsa polja in pošljete zahtevane slike ali dokumente. V tem primeru bomo lahko našo spletno stran še dodatno obogatili z mnogimi podatki in bo tako še bolj zanimiva.
Prvobitno pa so nekateri podatki nujnega značaja in so obvezni!
Prilogo številka 2 in digitalno slikovno gradivo priložite zraven registracijskega obrazca do 5.8.2008!

DOLOČITEV KOMISIJE IN RAZPOREDA OGLEDA IGRIŠČ IN SLAČILNIC

Komisija za pregled igrišč in ostale potrebne infrastrukture (slačilnice, tuši, ...) še ni bila določena. Vodstvo tekmovanja bo v naslednjih dnevih sestavilo strokovno ekipo, ki bo opravila pregled. O sestavi komisije boste obveščeni na uradni spletni strani lige, ki bo zaživela najverjetneje že prihajajoči vikend.
Tudi razpored bo določen naknadno. Pozivamo vse klube, da sami predlagajo datum pregleda. Klubi, ki igrajo ob večernih terminih (pod reflektorji) morajo opraviti pregled v večernem terminu (da se preveri tudi ustrezna osvetljenost igrišča). Igrišče in vse ostalo je potrebno pripraviti tako, kot bi bila odigrana prvenstvena tekma.
Predlagamo, da se ogledi opravijo zadnji vikend pred prvenstvom (8.-10.8.2008), ko bo večina klubov najverjetneje odigrala tudi kako pripravljalno tekmo.
Željeno uro in datum sporočite na uradni e-mail naslov Ravenske lige Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

NEKATERA OSTALA OBVESTILA

Vse v zvezi z izpolnjevanjem zapisnikov za prvenstvene tekme, o sporočanju disciplinskih ukrepov, o komuniciranju med klubi in vodstvom lige, o javljanju rezultatov po tekmi in številne druge podrobnosti vam bomo predstavili oziroma o njih poučili v petek 8.8.2008 pred ali po uradnem žrebanju parov.

Še enkrat vas obveščamo, da si vsak klub poišče računalniško usposobljeno osebo, ki bo sposobna komunicirati, spremljati in izpolnjevati vsa pričakovanja vodstva lige!

Ne pozabite vseh zahtevanih podatkov posredovati najkasneje do 5.8.2008 do 12:00!
Večino podatkov lahko pošljete tudi v digitalni obliki – zaželjeno (kar bo še olajšalo delo in prihranilo dosti časa našemu sekretarju),  na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Za vsa morebitna vprašanja ali nejasnosti se obrnite na sekretarja lige Dejana Gosaka (031/243 489) ali registracijskega sodnika Simona Detellbacha (041/383 232), ki vam bosta poskušala pomagati, oziroma vam odgovoriti na vaša vprašanja. 


Še opozorilo! Za vse morebitne zamudnike in ostale disciplinske prekrške, že velja disciplinski pravilnik!

Lep športni pozdrav !


                                                                                          Vodstvo Ravenske lige

_____________________________________________________________________

Lestvica - veterani