Izbor Naj ekipe Ravenske lige 2018/19

Ob koncu enajste tekmovalne sezone Ravenske lige malega nogometa bomo tako kot vsako leto izbrali Naj ekipo. Vsi klubi (na čelu s trenerji ekip) ste dolžni izpolniti obrazec in ga do vključno četrtka, 13. junija izpolnjenega vrniti vodstvu Ravenske lige. Vljudno vas prosimo, da obrazec vrnete v digitalni obliki po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.), saj bo tako lažje za vas in za nas. Navodila za izpolnjevanje so na samem obrazcu. Na podlagi prispelih glasov (uvrstitev v postavo Naj ekipe) bosta podeljeni tudi nagradi za Naj igralca in Naj vratarja tekmovalne sezone 2018/19.

Če imata dva igralca enako število glasov, ima prednost pri uvstitvi v Naj ekipo tisti igralec, ki je bil večkrat izbran za kapetana, nadalje pa tisti igralec, katerega klub je bil na prvenstveni lestvici uvrščen višje.

 

Prosimo, da si navodila pozorno preberete. Na list lahko napišete največ SEDEM igralcev, ti pa NE SMEJO biti igralci vaše ekipe. Tako kot že pretekla štiri leta, tudi letos vpišete kapetana ekipe (tistega nogometaša, za katerega menite, da si zasluži priznanje Naj igralec), ki prejme DVOJNE TOČKE.

 

Priporočljivo je, da obrazec izpolnjujejo TRENERJI in da ga pošljete po elektronski pošti, saj je tako najhitreje in najlažje - obrazec preprosto odprete v Wordu, vpišete zahtevane podatke, ga shranite ter pošljete.

 

ODDAJA OBRAZCA JE OBVEZNA ZA VSE KLUBE!

 

Z LETOŠNJIM IZBOROM BOMO PRVIČ GLASOVANJA VSEH KLUBOV OBJAVILI NA SPLETNI STRANI.

 

Izbirate lahko samo med igralci, ki so našteti spodaj. Pri vsaki ekipi so navedeni trije igralci, ki so bili največkrat izbrani med tri najboljše na tekmah skozi sezono.

Prosimo, da se pri glasovanju res potrudite. Vzemite si čas, dobro razmislite ter se pri tem osredotočite samo na letošnjo sezono.

 

Nominirani so:

 

ŠD BOREJCI

GJERGJEK Damjan

PAVEL Darko

PAVEL Simon

KMN MISTER BABY

BRATKOVIČ Denis

PELCL Davorin

ŠKODNIK Erik (G)

KMN KROG 97

MARIČ Rok

SEREC David

ZAVEC Stanko

ŠD TROPOVCI-TIŠINA

BERTALANIČ Urban

KOLAR Nik

KUZMA Kristjan

ŠD ČERNELAVCI

BOTJAK Mitja

KUTOŠ Štefan

NEMEC Matej

KMN KRAJNA

BARBARIČ Niko

POLDAUF Tomaž

VOGRINČIČ Timotej

KMN VIVAT

MAUČEC Marko

PEJNOVIČ Luka

ŽITEK Vasilij (G)

ŠD KUPŠINCI

BENCIK Rok

FUJS Uroš

ŠEBJANIČ Simon (G)

KMN GRADIŠČE

BENCAK Alen

BENKO Nejc

Kos Rok

KMN MLADINEC

GRANFOL Boštjan

MAKOVEC Til

ŠIFTAR Timotej

KMN KUČNICA

JUG Stanislav (G)

HAJDINJAK Davor

WOLF Roman

ŠD DOBEL

BAGOROŠ Denis

BALAŽIC Mitja

ÜLEN Simon

ŠD PETANJCI

HORVAT Mitja

HOZJAN Zoran

PAJŽLAR Alen

KMN SATAHOVCI

JABLANOVEC Matej

GERIČ Tadej

GORZA Dominik

   

 

Obrazec za Naj ekipo 2018/19

Lestvica - veterani