Izjava o težavah s spletnim zapisnikom

Minuli vikend so se na treh tekmah Ravenske lige pojavile težave s spletnim zapisnikom.

Na veteranski tekmi med Kupšinci in Černelavci so po koncu tekme na zapisniku manjkali trije igralci Černelavcev, na članski med Kupšinci in Borejci je manjkalo osem igralcev Kupšincev, pri nogometašu Kroga 97 pa so se pojavili zabeleženi trije rumeni kartoni.

Po pregledu dogajanja na strežniku, stvari še vedno niso povsem jasne. Potrdimo lahko, da so pri obeh ekipah, kjer so na zapisniku manjkali igralci, zapisnikarji omenjene igralce pred tekmo prijavili. Tudi pri rumenih kartonih nogometaša Kroga so ti bili s strani nekoga označeni.

Ker ima oz. je imelo precej ekip in sodnikov še vedno privzeta gesla, sumimo, da je prišlo do nepooblaščenih dostopov do računov zapisnikarjev ali sodnikov in pri tem do izbrisa igralcev. V izogib nadaljnjim nevšečnostim apeliramo na vse klube in sodnike, da si privzeta gesla nemudoma spremenijo, saj sami odgovarjajo za svoje račune in posledice morebitnih zlorab.

Kdor gesla do vikenda ne bo spremenil, mu bomo zaklenili račun in do njega ne bo mogel dostopati in s tem posledično izpolniti zapisnika.