Informacije glede morebitnega nadaljevanja prvenstva

Glede na izboljšanje razmer v zvezi s širjenjem virusa COVID-19, odpravljanje ukrepov ter napovedan preklic razglašene epidemije, v vodstvu ZKMN Ravenska liga razmišljamo o nadaljevanju prvenstva v sezoni 2019/20. Včeraj zvečer je izvršni odbor opravil sestanek in sklenil, da se v naslednjih dneh povpraša za mnenje vse klube oziroma članske in veteranske ekipe glede možnosti nadaljevanja prvenstva. Naprošamo vsa vodstva ekip, da nam do te nedelje zvečer posredujejo v elektronski obliki na uradni naslov zveze (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) svoje mnenje (mnenje mora biti usklajeno v vodstvih posameznih ekip in ne le osebno stališče posameznikov).

IO je podal okvirno idejo, da bi se spomladanski del prvenstva začel predvidoma za vikend 30. - 31. 5. in zaključil najkasneje 25. - 26. 7. 2020. Predlaga se odigravanje po klasičnem sistemu (na voljo je 9 vikendov; 4 kroge v članski in 2 kroga v veteranski ligi bi odigrali med tednom - več v juniju, ko še ni čas dopustov).

Dokončna odločitev o nadaljevanju ali ne nadaljevanju bo sprejeta glede na večinsko mnenje ekip, strokovnih nasvetov NIJZ in drugih ukrepov, najkasneje do 25. 5. 2020.

 

Lestvica - veterani