Wangon prandial

Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 2. krog 20/21

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 22. in 23. 8. 2020

 

  Petanjci : Dobel 5 : 7  ( 1 : 3 )
  Vivat : Kučnica 4 : 2  ( 1 : 1 )
  Mister Baby : Krajna 1 : 1  ( 0 : 1 )
  Kupšinci : Krog 97 2 : 2  ( 1 : 2 )
  Borejci : Černelavci 5 : 4  ( 0 : 4 )
  Polana : Satahovci 12 : 0  ( 5 : 0 )
  Gradišče : Mladinec 4 : 2  ( 1 : 0 )

 

Vse tekme 2. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi KMN MISTER BABY : KMN KRAJNA je bil izključen igralec KMN KRAJNA, Nejc CELEC. Navedeni igralec je nenamerno v žaru borbe za posest žoge udaril nasprotnega igralca s komolcem v predel glave in mu ob tem presekal arkado. Po izključitvi je igrišče zapustil športno in korektno. Poslana je bila tudi izjava izključenega igralca.

Igralec KMN KRAJNA – Nejc CELEC se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Na tekmi ŠD DOBEL : ŠD PETANJCI je bil izključen igralec ŠD PETANJCI, Jure POREDOŠ, zaradi zaporednega namernega udarca nasprotnega igralca brez žoge v predel gležnja. Po navedenem dejanju je nasprotnega igralca še odrinil z obema rokama. Igrišče je zapuščal

nešportno z žaljenjem sodnika. 

Igralec ŠD PETANJCI – Jure POREDOŠ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ŠTIRIH (4) TEKMAH!

 

Na tekmo ŠD POLANA : ŠD SATAHOVCI ni prišel delegiran sodnik Igor GOMBOC. Tekmo je sodil Anton HORVAT, ki je prišel naknadno in se je tekma začela z zamudo.

Sodnika Igorja GOMBOCA se naproša, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa posreduje na vodstvo tekmovanja ZKMN RL pisno izjavo o razlogih neprihoda na tekmo.

 

ŠD Polana ni poslal seznama o udeležencih tekme, zato se mu izreka DENARNA KAZEN 10 EUR!

 

 

Še enkrat pozivamo vse klube, da upoštevajo dane smernice za organizacijo tekem!