Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 17. krog 18/19

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 17. krog, 6. in 7. 4. 2019

 

  Satahovci : Krajna 1 : 9  ( 1 : 6 )
  Černelavci : Petanjci 2 : 1  ( 1 : 1 )
  Borejci : Kupšinci 3 : 2  ( ? : ? )
  Krog 97 : Mister Baby 5 : 2  ( 2 : 0 )
  Kučnica : Dobel 6 : 6  ( 3 : 4 )
  Tropovci-Tišina : Mladinec 9 : 2  ( 4 : 0 )
  Gradišče : Vivat 7 : 2  ( 2 : 3 )

 

Vse tekme 17. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Disciplinskih nepravilnosti ni bilo. Pohvalno.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA - 16. KROG - ZAOSTALI PRIMER:

 

Sodnik tekme KMN GRADIŠČE : ŠD TROPOVCI-TIŠINA je po tekmi na vodstvo tekmovanja poslal pisno prijavo zoper igralca KMN GRADIŠČE - Blaža FRASA, iz katere izhaja, da je imenovani igralec po tekmi pristopil do sodnika ter ga vulgarno žalil in mu grozil.

Igralca Blaža FRASA pozivamo, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa dostavi na vodstvo tekmovanja ZKMN RL izjavo glede omenjene kršitve.

V skladu s 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL se igralcu KMN GRADIŠČE - Blažu FRASU izreka: SUSPENZ.

Igralec KMN GRADIŠČE - Blaž FRAS se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ŠTIRIH (4) TEKMAH! (Izjava igralca ni bila poslana, upoštevana tudi dosedanja predkaznovanost igralca).

 

Sodnik tekme KMN GRADIŠČE : ŠD TROPOVCI-TIŠINA je po tekmi na vodstvo tekmovanja poslal pisno prijavo zoper trenerja in obenem igralca KMN GRADIŠČE - Mira BERKEJA, zaradi groženj, žaljenja ter obrekovanja ZKMN RL.

Trenerja in igralca Mira BERKEJA pozivamo, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa dostavi na vodstvo tekmovanja ZKMN RL izjavo glede omenjene kršitve.

V skladu s 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL se trenerju in obenem igralcu KMN GRADIŠČE - Miru BERKEJU izreka: SUSPENZ.

Miro BERKE, ki je tudi registriran igralec in trener članske ekipe ter igralec veteranske ekipe KMN GRADIŠČE, se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a in b čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA TER VODENJA EKIPE NA DVEH (2) TEKMAH!

Lestvica - veterani