Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 5. krog 18/19

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 5. krog, 15. in 16. 9. 2018

 

  Satahovci : Vivat 0 : 3  ( b. b. )
  Černelavci : Mister Baby 3 : 2  ( 1 : 1 )
  Dobel : Borejci 0 : 0  ( 0 : 0 )
  Kučnica : Krajna 2 : 8  ( 0 : 2 )
  Krog 97 : Kupšinci 3 : 3  ( 3 : 3 )
  Tropovci-Tišina : Petanjci 3 : 0  ( 1 : 0 )
  Gradišče : Mladinec 20. 9.

 

Vse odigrane tekme 5. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati. Tekma KMN GRADIŠČE : KMN MLADINEC bo po sporazumu obeh ekip odigrana jutri ob 17.30.

Tekma KMN SATAHOVCI : KMN VIVAT ni bila odigrana zaradi neprihoda domače ekipe na tekmo.

Tekma se registrira po uradni dolžnosti 3:0 v korist KMN VIVAT.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Tekma KMN SATAHOVCI : KMN VIVAT ni bila odigrana zaradi neprihoda na tekmo ekipe KMN SATAHOVCI. Iz posredovane izjave sodnika izhaja, da je ob začetni uri tekme bil prisoten na igrišču, ob številčni gostujoči ekipi, le predsednik domače ekipe. Igrišče ni bilo pripravljeno in začrtano, pa tudi garderobe so bile zaklenjene.

Prekršek po 23. čl. DP ZKMN RL. Ekipa KMN SATAHOVCI lahko v roku 48 ur po objavi tega sklepa pošlje pisno izjavo o razlogih neudeležbe na tekmi.

 

Na tekmi KMN KUČNICA : KMN KRAJNA je bil zaradi žaljenja sodnika po prejetem kartonu izključen igralec KMN KUČNICA - Aleš SMODIŠ. Po izključitvi je športno zapustil igrišče in se po tekmi opravičil.

Igralec KMN KUČNICA - Aleš SMODIŠ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI.

 

Sklepi disciplinskega sodnika ZKMN RL - 3. KROG – ZAOSTALA TEKMA:

 

Na tekmi ŠD BOREJCI : KMN MISTER BABY je bil zaradi močnega namernega udarca s komolcem v predel obraza nasprotnega igralca izključen igralec KMN MISTER BABY - Aleš LEBAR. Po izključitvi je športno zapustil igrišče. Nasprotni igralec je zaradi udarca krvavel iz nosu in ni mogel nadaljevati z igro, ki je bila zaradi navedene poškodbe prekinjena za približno 5. minut.

Igralec KMN MISTER BABY – Aleš LEBAR se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA PETIH (5) TEKMAH – poslana je bila tudi pisna izjava igralca.

 

ŠD ČERNELAVCI je vložilo pritožbo na odločitev disciplinskega sodnika v zvezi z izrečeno kaznijo za trenerja ŠD ČERNELAVCI - Denisa POREDOŠA.

Ker pritožbena taksa ni bila plačana, se pritožba na podlagi 40./e člena DP ZKMN RL ZAVRŽE.