Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 15. krog 17/18

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 15. krog, 11. 5. 2018

 

  Tropovci-Tišina : Krog 97 3 : 2  ( 0 : 2 )
  Mladinec : Černelavci 4 : 5  ( 2 : 5 )
  Gradišče : Satahovci 5 : 2  ( 1 : 0 )
  Petanjci : Kučnica 2 : 3  ( 1 : 2 )
  Vivat : Dobel 1 : 2  ( 0 : 0 )
  Mister Baby : Kupšinci 2 : 4  ( 0 : 0 )
  Krajna : Borejci 2 : 11  ( 1 : 5 )

 

Vse tekme 15. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi ŠD TROPOVCI-TIŠINA : KMN KROG 97 je bil zaradi prekrška v čisti situaciji za doseganje zadetka izključen igralec KMN KROG 97 – Stanko ZAVEC. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec KMN KROG 97 -  Stanko ZAVEC se vsled prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI!

 

Na tekmi KMN MISTER BABY : ŠD KUPŠINCI je bil zaradi prekrška v čisti situaciji za doseganje zadetka izključen igralec KMN MISTER BABY – Filip PAVLINJEK. Po izključitvi je športno zapustil igrišče.

Igralec KMN MISTER BABY -  Filip PAVLINJEK se vsled prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ENI (1) TEKMI!

 

Na tekmi KMN MISTER BABY : ŠD KUPŠINCI sta bila zaradi medsebojnega fizičnega obračunavanja izključena domači igralec Davorin PELCL in gostujoči igralec Rok BENCIK. Po izključitvi sta športno zapustila igrišče.

Igralec KMN MISTER BABY – Davorin PELCL se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

Igralec ŠD KUPŠINCI – Rok BENCIK se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Na tekmi KMN MISTER BABY : ŠD KUPŠINCI je bil zaradi žalitve sodnika izključen igralec ŠD KUPŠINCI – Filip ČONTALA. Sodnika je poslal v PM in bil direktno izključen. Po izključitvi je športno zapustil igrišče. Za dejanje se je sodniku po tekmi opravičil.

Igralec ŠD KUPŠINCI -  Filip ČONTALA se vsled prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

 

Na tekmi KMN KRAJNA : ŠD BOREJCI je bil zaradi žalitve in groženj sodniku izključen igralec KMN KRAJNA – Boštjan ŠEBJANIČ. Ob zapuščanju igrišča je še naprej žalil sodnika in mu grozil s fizičnim pretepom. Z žalitvami in grožnjami je nadaljeval tudi po koncu tekme in hotel priti do sodnika, vendar sta mu to namero preprečila domača reditelja.

Igralec KMN KRAJNA -  Boštjan ŠEBJANIČ se vsled prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ŠTIRIH (4) TEKMAH!

 

Sklepi disciplinskega sodnika ZKMN RL  – 22. KROG – ZAOSTALI PRIMER:

 

Sodnik tekme KMN KRAJNA : KMN MISTER BABY je na vodstvo tekmovanja posredoval pisno prijavo o dogodkih, ki so se zgodili po koncu navedene tekme. Po koncu tekme so se domači gledalci zbrali pri izhodu iz igrišča, kjer so za ograjo čakali na gostujočega igralca Aleša LEBARJA. Ko je navedeni igralec zapuščal igrišče so se napotili proti njemu in se začeli prerivati. Domači igralec Timotej VOGRINČIČ je gostujočega igralca Aleša LEBARJA udaril in brcnil. Porinil pa je tudi gostujočega igralca Mitjo STOJISAVLJEVIČA. To je trajalo nekje 5 do 7 minut. Domača ekipa na tekmi ni imela rediteljev, šele ob koncu navedenega dogodka, so organizirali rediteljsko službo. V skladu s 33. čl. Disciplinskega pravilnika ZKMN RL  se igralcu KMN KRAJNA – Timoteju VOGRINČIČU – izreka: SUSPENZ.

Obe ekipi se naproša, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa posredujeta na vodstvo tekmovanja ZKMN RL natančno pisno izjavo o dogodkih po koncu tekme.

Ekipa KMN MISTER BABY je poslala obširno izjavo, v kateri potrjuje sodnikove navedbe (razen navedbe, da je Timotej VOGRINČIČ udaril gostujočega igralca Aleša LEBARJA) in dodatno razlaga vzroke, zaradi katerih je prišlo do dogodkov po sami tekmi. Ob tem pa tudi navaja nešportno vedenje trenerja domače ekipe Ervina ŠKALIČA in domačega igralca Alena BERTALANIČA, ki bi naj Aleša LEBARJA s kolenom udaril v predel hrbta, kar pa sodnik ni zaznal oz. ni navedel v svoji prijavi.

Ekipa KMN KRAJNA svoje izjave ni posredovala.

Igralec KMN KRAJNA – Timotej VOGRINČIČ se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ŠTIRIH (4) TEKMAH.

KMN KRAJNA se vsled prekrška po 23. čl. DP na podlagi 8./c čl. DP kaznuje z: DENARNA KAZEN 50 EUR (slaba organizacija tekme – opustitev redarske službe in skrbi za varnost akterjev).

KMN KRAJNA se vsled prekrška po 23. čl. DP na podlagi 8./c čl. DP kaznuje z: DENARNA KAZEN 10 EUR (neizpolnjevanje obveznosti do lige – neposlana izjava).

Skupna kazen znaša 60 EUR.

Lestvica - veterani