Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 20. krog 17/18

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 20. krog, 28. in 29. 4. 2018

 

  Kupšinci : Mister Baby 1 : 0  ( 0 : 0 )
  Černelavci : Satahovci 1 : 3  ( 0 : 0 )
  Dobel : Vivat 1 : 5  ( 1 : 2 )
  Borejci : Krajna 6 : 2  ( 4 : 2 )
  Petanjci : Krog 97 2 : 3  ( 2 : 0 )
  Tropovci-Tišina : Mladinec 2 : 4  ( 1 : 2 )
  Gradišče : Kučnica 5 : 2  ( 1 : 1 )

 

Zaostala tekma, 17. krog:

  Mister Baby : Krajna 4 : 0  ( 1 : 0 )

 

Vse tekme 20. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

Zaostala tekma 17. kroga KMN MISTER BABY : KMN KRAJNA se registrira z doseženim rezultatom.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Na tekmi ŠD ČERNELAVCI : KMN SATAHOVCI je bil V 57. minuti izključen igralec ŠD ČERNELAVCI Sebastjan VIHER, zaradi grobega odrivanja nasprotnega igralca z obema rokama. Po tekmi se je za dejanje opravičil.

Igralec ŠD ČERNELAVCI – Sebastjan VIHER se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH !

 

Iz spletnega zapisnika tekme KMN GRADIŠČE : KMN KUČNICA je razvidna sodnikova opomba, da je za ekipo KMN GRADIŠČE igral igralec Rok KOVAČIČ, kateri nima izjave staršev za igranje zaradi mladoletnosti.

Po temeljiti preučitvi navedenega primera je bilo ugotovljeno, da je prišlo do administrativne napake, saj je bila izjava staršev za igranje navedenega igralca pravilno vložena v poštni nabiralnik lige dne 20. 3. 2018. Ker pa je bila vložena v PVC mapi skupaj še z dvema izjavama, je bila s strani pomočnika sekretarja spregledana.

Še zadnjič opozarjamo vse sodnike, da lahko v skladu z 29. členom Tekmovalnega pravilnika na tekmi nastopajo samo tisti igralci, ki so pred začetkom tekme vpisani v zapisnik in imajo pravico nastopa. Sodniki so dolžni v skladu z 19. členom navedenega pravilnika pred začetkom tekme ugotoviti identiteto igralcev in pravico nastopa na tekmi.

 

SKLEP DISCIPLINSKEGA SODNIKA - 17. KROG:

 

Na tekmi KMN MISTER BABY : KMN KRAJNA je bil v 51. minuti izključen igralec KMN KRAJNA Patrik BUKOVEC. Ob prekinitvi igre, ko je sodnik dosodil prekršek v korist KMN KRAJNA je imenovani igralec prijel z obema rokama za vrat nasprotnega igralca in ga začel daviti. Ostali igralci obeh ekip so nato ločili vpletena igralca v tem obračunavanju. Omenjeni izključeni igralec je nato športno zapustil igrišče.

Igralec KMN KRAJNA – Patrik BUKOVEC se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA ŠTIRIH (4) TEKMAH !