Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 13. krog 17/18

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 13. krog, 11. in 12. 11. 2017

 

  Tropovci-Tišina : Černelavci 3 : 0  ( 2 : 0 )
  Vivat : Dobel 1 : 1  ( 0 : 0 )
  Krog 97 : Borejci 2 : 1  ( 2 : 1 )
  Satahovci : Mladinec 0 : 11  ( 0 : 7 )
  Kupšinci : Kučnica 6 : 2  ( 4 : 0 )
  Mister Baby : Gradišče 7 : 1  ( 2 : 1 )
  Petanjci : Krajna 1 : 3  ( 1 : 1 )

 

Ponovljena tekma, 10. krog:

  Černelavci : Petanjci 1 : 8  ( 0 : 5 )

 

Vse tekme 13. kroga se registrirajo z doseženimi rezultati.

Ponovljena tekma 10. kroga se registrira z doseženim rezultatom.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Disciplinskih zadev ni bilo. Pohvalno!

 

SKLEP DISCIPLINSKEGA SODNIKA - 12. KROG - ZAOSTALI PRIMER:

 

Po končani tekmi KMN MLADINEC : ŠD KUPŠINCI je sodnik tekme g. Jožef GABOR podal prijavo zoper igralca KMN MLADINEC Boštjana GRANFOLA in igralca-trenerja navedene ekipe Marjana ŠTEVANECA, zaradi grobega žaljenja in groženj.

Boštjan GRANFOL in Marjan ŠTEVANEC sta na vodstvo tekmovanja posredovala svoji izjavi glede navedenega dogodka. Izjavo o dogodku pa je na vodstvo tekmovanja posredoval tudi domači zapisnikar Jožef BENCAK.

Zaradi razjasnitve dogodkov se naproša sodnika tekme g. Jožefa GABORJA, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa pošlje na vodstvo tekmovanja ZKMN RL natančno pisno izjavo o očitanih kršitvah in katera očitana dejanja je storil posamezni igralec.

Prav tako se naproša ekipo ŠD KUPŠINCI, da v navedenem roku poda pisano izjavo o navedenem dogodku po koncu tekme.

Sodnik tekme g. Jožef GABOR in ekipa ŠD KUPŠINCI sta na vodstvo tekmovanja posredovala pisni izjavi o dogodku po koncu tekme.

Na podlagi 26. člena Disciplinskega pravilnika ZKMN RL se je disciplinski sodnik izločil pri odločanju v navedenem primeru. V skladu s sklepom izredne skupščine iz leta 2015 v primeru nezmožnosti ali izločitve disciplinskega sodnika sprejme odločitev o sankciji predsednik ZKMN Ravenske lige. Predsednik ZKMN Ravenske lige g. Simon ÜLEN je tako v navedenem primeru sprejel naslednjo odločitev:

Igralec KMN MLADINEC – Boštjan GRANFOL  se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA DVEH (2) TEKMAH!

Igralec in obenem trener KMN MLADINEC – Marjan ŠTEVANEC se zaradi prekrška po 18. čl. na podlagi 8./a čl. DP ZKMN RL kaznuje s: PREPOVED NASTOPANJA NA TREH (3) TEKMAH!

 

SKLEP DISCIPLINSKEGA SODNIKA - 10. KROG - ZAOSTALI PRIMER:

 

Iz zapisnika ponovljene tekme med ekipama ŠD ČERNELAVCI : ŠD PETANJCI izhaja, da je domača ekipa odigrala srečanje samo s šestimi (6) igralci v polju.

ŠD ČERNELAVCI opozarjamo, da si uredi stanje v klubu, da v bodoče ne bo prihajalo do težav pri odigravanju tekem.