Sklepi vodje tekmovanja in disciplinskega sodnika - 7. krog 17/18

 

SKLEPI VODJE TEKMOVANJA:

 

Uradni rezultati tekem: 7. krog, 30. 9 in 1. 10. 2017

 

  Vivat : Gradišče 1 : 1  ( 0 : 1 )
  Satahovci : Petanjci 1 : 1  ( 0 : 1 )
  Kupšinci : Mister Baby 3 : 1  ( 0 : 1 )
  Borejci : Černelavci - : -  ( - : - )
  Dobel : Mladinec 0 : 13  ( 0 : 4 )
  Tropovci-Tišina : Kučnica 0 : 3  ( 0 : 2 )
  Krog 97 : Krajna 2 : 4  ( 0 : 1 )

 

Zaostala tekma, 5. krog:

  Tropovci-Tišina : Krajna 1 : 4  ( 0 : 2 )

 

Zaostala tekma 5. kroga med ekipama ŠD Tropovci–Tišina : KMN Krajna se registrira z doseženim rezultatom.

Vse tekme 7. kroga, razen tekme ŠD Borejci : ŠD Černelavci, se registrirajo z doseženimi rezultati.

 

SKLEPI DISCIPLINSKEGA SODNIKA:

 

Ekipa ŠD Černelavci je v predpisanem roku vložila pritožbo zoper dogodek na tekmi 7. kroga med ekipama ŠD Borejci : ŠD Černelavci. Na omenjeni tekmi je v drugem polčasu prišlo do dogodka, ko so v nekem trenutku bili pri domači ekipi izključeni kar trije igralci (dva zaradi rumenega in eden zaradi zelenega kartona) kar pomeni, da so ostali v polju trije igralci in vratar. Sodnik omenjene tekme Jani Flisar je bil opozorjen tako s strani igralcev ŠD Černelavci kot tudi navijačev, da ima domača ekipa premalo igralcev za nadaljevanje igre, vendar se na to ni odzval. V ŠD Černelavci menijo oz. so prepričani, da bi sodnik ob poznavanju tekmovalnega pravilnika moral tekmo prekiniti, saj v njem jasno piše, da ekipa lahko prične z igro s štirimi igralci v polju in vratarjem, v kolikor pride do trenutka, da ekipa ostane samo s tremi igralci in vratarjem se le ta prekine.

Sodnika navedene tekme g. Janija Flisarja in ekipo ŠD Borejci se naproša, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa pošljeta na vodstvo tekmovanja ZKMN RL pisno izjavo v zvezi z omenjenim dogodkom na tekmi.

 

Vodstvo tekmovanja ZKMN RL je v predpisanem roku prejelo tudi pritožbo ekipe ŠD Dobel v zvezi s tekmo 7. kroga med ekipama ŠD Dobel : KMN Mladinec. Tekma se je začela kot je bila navedena ura. Domačini so pred tekmo vnesli podatke v zapisnik kot je potrebno pred vsako tekmo. Tekma se je brez kakšnih problemov končala v korist gostov z rezultatom 0:13. Po tekmi, ko je domači zapisnikar zaključeval zapisnik je stopil do domače ekipe sodnik Štefan Baranja, ki je vodil srečanje ter jim omenil, da ekipa KMN Mladinec pred tekmo sploh ni izpolnila zapisnika, ker naj ne bi imela osebe, ki bi to naredila. Ekipa ŠD Dobel smatra, da se tekma ne sme začeti v kolikor pred tekmo ni popolnega zapisnika obeh ekip. Po tekmi je sodnik rekel, da on ve kdo je igral za gostujočo ekipo, ker si je on zabeležil, kar pa domača ekipa dvomi. Po tekmi so gostje s pomočjo sodnika in domačega zapisnikarja nekako izpolnili zapisnik.

Sodnika navedene tekme g. Štefana Baranjo in ekipo KMN Mladinec se naproša, da v roku 48 ur po objavi tega sklepa pošljeta na vodstvo tekmovanja ZKMN RL pisno izjavo v zvezi z omenjenim dogodkom na tekmi.

Lestvica - veterani